e869cbebdc844ef88be15cc2de2fcfb5-0001 - Copy.jpg

Ведад Карић побједник је одржане брдске бициклистичке трке „За сирац сира“ у Жакову поред Требиња у оквиру државног првенства БиХ. Карић је 6 кругова извезао за сат и по, док је други на циљ данас стигао Дражен Акрап (1:35,56), а треће мјесто заузео је Требињац и члан Бициклистичког клуба „Вучји зуб“ из Требиња Милош Бодирога.

U23 у којој се такође возило 6 кругова на врелом херцеговачком кршу најбољи је био бициклиста из Приједора Синиша Лукић (1:32,20), док је на трци одличан наступ и освојено друго мјесто имао данас на домаћем терену најбољи требињски бициклиста Петар Спаић (1:35,33), члан БК „Вучји зуб“, а треће мјесто освојио је Дамјан Ступар (1:41,31) из БК Козара. Овим се БК „Вучји зуб“ у екипном пласману у овој клатегорији попео на друго мјесто.

Треба напоменути да је трку одвезла и тренутно најуспјешнија бициклисткиња БиХ Лејла Тановић која осим балканских има и запажене европске и свјетске наступе.

Организатор данашњег десетог јубиларног издања трке „За сирац сира“ били су БК „Вучји зуб“ и Бициклистички савез БиХ, а трку су и ове године подржали Град Требиње и бројни спонзори. Додајмо и то да је ова брдска бициклистичка трка прошла у најбољем реду без повређених такмичара и у најбољој спортској атмосфери.

Херцег ТВ

Фотографије можете погледати: ОВДЈЕ!

Фото албум на фејсбук страници Бициклистичког савеза БиХ: ОВДЈЕ!


LEJLA TANOVIC O SIRCU.jpg

Дио екипе организатора


SIRAC SIRA 2021 ORGANIZATORI.JPG


e869cbebdc844ef88be15cc2de2fcfb5-0001 - Copy.jpg
Категорије: Извјештаји

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.