e869cbebdc844ef88be15cc2de2fcfb5-0001 - Copy.jpg

Vedad Karić pobjednik je održane brdske biciklističke trke „Za sirac sira“ u Žakovu pored Trebinja u okviru državnog prvenstva BiH. Karić je 6 krugova izvezao za sat i po, dok je drugi na cilj danas stigao Dražen Akrap (1:35,56), a treće mjesto zauzeo je Trebinjac i član Biciklističkog kluba „Vučji zub“ iz Trebinja Miloš Bodiroga.

U23 u kojoj se takođe vozilo 6 krugova na vrelom hercegovačkom kršu najbolji je bio biciklista iz Prijedora Siniša Lukić (1:32,20), dok je na trci odličan nastup i osvojeno drugo mjesto imao danas na domaćem terenu najbolji trebinjski biciklista Petar Spaić (1:35,33), član BK „Vučji zub“, a treće mjesto osvojio je Damjan Stupar (1:41,31) iz BK Kozara. Ovim se BK „Vučji zub“ u ekipnom plasmanu u ovoj klategoriji popeo na drugo mjesto.

Treba napomenuti da je trku odvezla i trenutno najuspješnija biciklistkinja BiH Lejla Tanović koja osim balkanskih ima i zapažene evropske i svjetske nastupe.

Organizator današnjeg desetog jubilarnog izdanja trke „Za sirac sira“ bili su BK „Vučji zub“ i Biciklistički savez BiH, a trku su i ove godine podržali Grad Trebinje i brojni sponzori. Dodajmo i to da je ova brdska biciklistička trka prošla u najboljem redu bez povređenih takmičara i u najboljoj sportskoj atmosferi.

Herceg TV

Fotografije možete pogledati: OVDJE!

Foto album na fejsbuk stranici Biciklističkog saveza BiH: OVDJE!


LEJLA TANOVIC O SIRCU.jpg

Dio ekipe organizatora


SIRAC SIRA 2021 ORGANIZATORI.JPG


e869cbebdc844ef88be15cc2de2fcfb5-0001 - Copy.jpg
Kategorije: Izvještaji

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.