Трећег и четвртог марта,  ПД“Вучји зуб“ је у послијеподневним часовима  организовао прикупљање отпада на приступном путу планини Орјен,  релација Тули- Убла у дужини 10 километара. Овај пут је прикупљењно око 100 врећа и знатна количина кабастог отпада.

Ово је трећи пут да наше друштво организује ову акцију, а намјера нам је да тај дио колико је могуће увјек буде очишћен с обзиром да се управо туда долази до нашег дома на Ублима и планине Орјен.

Користимо ову прилику да апелујемо на  надлежне институције, да пронађу рјешење овог проблема, поготово у руралним дијеловима Требиња.

ДА СМО ЗДРАВО!

У видеу, снимак већег дијела прикупљеног отпада


1 коментар

Miki RS · 24. марта 2021 у 7:20 pm

A sta reci, kome, razumiju li ili mozda ne? Zasto? Jeli tesko voljeti svoje? Imamo li bolje? Zasluzujemo li bolje? Sta ostavljamo djeci i djeci nase djece…? E….srpski moj rode… Znas ti bolje i zasluzujes samo malo malo paznje daj i pokoni svojoj otadzbini, zemlji, prirodi i vratice ti se mnogo puta vise i bolje.
Cuvajmo ono sto su nam preci ostavili a nas zaduzili. Nema ljepse zemlje do one tvpje, one nase OVE SRPSKE… Svaka cast planinari…

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.