Бициклистички клуб „Вучји Зуб“ и удружење „HerzegovinaBike“ реализовали су бициклијаду „Ћировом пругом Завала – Требиње“ која се одржала у недјељу 𝟎𝟐.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟑. са почетком у 𝟏𝟏:𝟎𝟎ч испред ресторана Завала у Завали. Бициклијада се реализована уз финансијску подршку: Града Требиња, Општине Равно, Туристичке Организације Града Требиња, Спиље Вјетреница, а у циљу промоције „Јужне Херцеговине и Ускотрачне пруге Ћиро“.

Друга по реду Ћирова бициклијада у 2023 години водила је од Завале до Требиња, стазом у дужини од 45км у једном правцу. у оба правца накупили смо неких 90км, на потпуно равној и живописној стази са прелијепим крајолицима. Kао што смо казали ово је једна јако лијепа дионица, гдје срећемо велики број Ћирових станица, као и ону најљепшу и највећу „ХУМ“, гдје смо направили паузу за окрепу и обилазак. Бициклијаду завршавамо у старом граду Требињу, са обиласком града уз туристичког водича, а прије тога свакако незаобилазна је посјета Ћиру који још стоји и пркоси времену код старе жељезничке станице гдје смо направити заједничку фотографију.

Хвала на првој јутарњој Franck кафи нашем Ђуру (caffe Bulls Требиње), особљу Гостионице Завала, припадницима Полицијске управе Требиње, Начелници Одјељења за омладину и спорт Града Требиња Слађани Скочајић за сјајан дочек, Град Требиње – Град Требиње,

Totaltv Banja Luka , Tourist organization of Trebinje / Туристичка организација Требиње, пријатељима Herzegovina Bike , свим учесницима на повјерењу, подршци и одличном дружењу.

Планинарско Друштво „Вучји Зуб“ Planinarsko Društvo „Vučji Zub“ Ciro Trail Agencija Redah

Razvojna agencija Grada Trebinja BK Hercegovac

📷Slavenko Vukasović


0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.