Драги пријатељи, обавјештавамо вас да смо завршили радове у собама на спрату (зидање, малтерисање, инсталације за гријање, подлога, струја, ригипс-плафон, двоје врата, прагови, клупице, расвјета, ламинат, кречење…), а кроз пројекат са градском управом Требиње и швајцарском организацијом Хелветас обезбиједили кревете и постељину и тиме добили смјештај за 24 особе. Тако ће Планинарски  дом на Ублима опет, након 30 година моћи да буде коначиште свима који то желе.

Велико нам је задовољство обавијестити вас да смо већ почели са резервацијама, а први који су то учинили су Планинарско друштво „Абонос“ из Бања Луке, који ће како су најавили, попунити сав смјештај.  

Сигурни смо да ће Планинарски дом Убла бити мјесто које ће са задовољством посјећивати планинари из цијеле регије и база за упознавање планине и Парка природе Орјен.

Подсјећамо, да смо у љето прошле године оспособили приземље и услужни дио дома. До краја године радићемо на надограђеном дијелу и оспособити тоалете, као и колекторски еко септик, такође у сарадњи са градском управом Требиње и организацијом Хелветас.

О свим радовима бићете благовремено обавијештени,

ДА СМО ЗДРАВО!


0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.