Dragi prijatelji, obavještavamo vas da smo završili radove u sobama na spratu (zidanje, malterisanje, instalacije za grijanje, podloga, struja, rigips-plafon, dvoje vrata, pragovi, klupice, rasvjeta, laminat, krečenje…), a kroz projekat sa gradskom upravom Trebinje i švajcarskom organizacijom Helvetas obezbijedili krevete i posteljinu i time dobili smještaj za 24 osobe. Tako će Planinarski  dom na Ublima opet, nakon 30 godina moći da bude konačište svima koji to žele.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo već počeli sa rezervacijama, a prvi koji su to učinili su Planinarsko društvo „Abonos“ iz Banja Luke, koji će kako su najavili, popuniti sav smještaj.  

Sigurni smo da će Planinarski dom Ubla biti mjesto koje će sa zadovoljstvom posjećivati planinari iz cijele regije i baza za upoznavanje planine i Parka prirode Orjen.

Podsjećamo, da smo u ljeto prošle godine osposobili prizemlje i uslužni dio doma. Do kraja godine radićemo na nadograđenom dijelu i osposobiti toalete, kao i kolektorski eko septik, takođe u saradnji sa gradskom upravom Trebinje i organizacijom Helvetas.

O svim radovima bićete blagovremeno obaviješteni,

DA SMO ZDRAVO!


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.