Planinarsko društvo „Vučji zub“ obavještava svoje članove da će u nedjelju 19. jula u 12 časova, biti upriličeno otvaranje prizemnog (uslužnog) dijela planinarskog doma „Ubla“. Iako je prvobitno planirano da se pozovu svi koji su do sada pomogli obnovu i izgradnju doma, to za sada zbog pandemije virusa korona i aktuelnih preporuka nažalost nismo u mogućnosti.

Stoga će simboličnom otvaranju prisustvovati uži krug članova društva, dok su za naredne vikende planirane pojedinačne posjete svih onih koje želimo da ugostimo.

Istovremeno obavještavamo javnost i sve ljubitelje prirode i izletišta Ubla, da će planinarski dom biti otvoren u dane vikenda, kada će moći sa svojom djecom ili prijateljima da uživaju uz kafu ili čaj u tišini netaknute prirode, podno planine Orjen.

Trenutno, planinarski dom raspolaže sa tridesetak sjedećih mjesta unutra i  na terasi ispred, a u neposrednoj blizini postoje i toaleti.

Trudićemo se da u narednom periodu osposobimo što više sadržaja za djecu u blizini doma, a glavni cilj nam je da što više djece i školaraca vratimo prirodi…

DA SMO ZDRAVO!


viber_slika_2020-07-17_12-24-47.jpg
Kategorije: Obavještenja

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.