Данас нам је  стигла сјајна вијест из Црне Горе. Активни члан нашег друштва и предсједник бициклистичког клуба Милош Бодирога побједник је Бјеласичког маратона. У Ски центру Kолашин у организацији „ПК Високогорци Црне Горе“  стазу дужине од 17км са 800м успона, у трчању на снијегу на преко 2000м надморске висине, Милош је прешао за 2ч и 13 мин. Одлична припрема за наступ на Светском првенству у Италији ове седмице.

Наиме Милош је добио  позив да представљам БиХ на Свјетском првенству у трчању на снијегу (Skyrunning, skysnow world champs)  које се одржава у Италији 8. и 9. марта. Наступиће у двије дисциплине: Вертикал 3,6 километара са 1000 метара успона и  Classic 15 километара са 500 метара успона. Вертикал се одржава по ноћи. Kако у БиХ не постоји савез ни клуб у овој дисциплини, једини је представник и препуштен је самофинансирању одласка на првенство.

Користимо ову прилику да позовемо све који то могу,  помогну Милошу у остварењеу овог спортског подухвата. Информације на телефон број 066/742-327 или путем  и- мејла: [email protected]

Срећно Милоше,

Да смо здраво!


0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.