Овогодишњи излет ученика Образовног центра „Церовац” био је посебан догађај како за дјецу, тако и за професоре и водиче. У организацији „Hertz Adventures” а уз стручну подршку водича Планинарског друштва „Вучји Зуб”, излет под називом „Повратак Природи” одржан је на домаћем терену, испред Планинарског дома „Убла” и у његовој околини.

Излет је био испуњен бројним едукативним и забавним активностима. Дјеца су користећи мапе и компасе кренула у авантуру потраге за благом, што је подстакло њихов тимски дух и оријентационе вјештине. Такође су се такмичила у разним спортско-рекреатиним активностима, учила како да праве склоништа у природи (бивак), и из прве руке доживјела богатство биљног и животињског свијета парка природе Орјен.

Излет „Повратак Природи” био је сјајан примјер како спојити едукацију и забаву, пружајући дјеци незаборавне тренутке и вриједне лекције о нашем природном окружењу. Посебно нам је драго што су из Образовног центра „Церовац” препознали потенцијал домаћег терена и одлучили да управо овдје организују овај незабораван излет. Радујемо се будућим авантурама са дјецом и једва чекамо да поново заједно истражујемо и учимо о природи која нас окружује.

Категорије: Извјештаји

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.