Miloš Bodiroga i Marko Paovica, članovi Planinarskog društva „Vučji zub“ iz Trebinja učestvovali su proteklog vikenda, po drugi put na Sprint triatlon kupu ‘Kulin Ban’ na Boračkom jezeru, koje je ujedno bilo i državno prvenstvo.
Miloš je zauzeo 10. mjesto u ukupnom plasmanu, dok je u svojoj kategoriji zauzeo visoko drugo mjesto.
“Ja sam svoje vrijeme poboljšao za velikih 10 minuta u odnosu na prošlu godinu i bio 20. Staza je jedna od najtežih jer biciklistički segment ima oko 470 metara uspona i ove godine je na segmentu bila konstantna kiša sa grmljavinom, što nas nije spriječilo da među stotinjak učesnika poboljšamo rezultate“ kaže Marko Paovica dugogodišnji i već nagrađivani rekreativac i član Planinarskog društva „Vučji zub“ iz Trebinja.
Ovogodišnji triatlon kup na Boračkom jezeru imao je međunarodni karakter takmičenja, u okviru kog je staza trčanja u dužini od 5 kilometara veoma zahtjevnog i valovitog karaktera. a uključuje i 750m plivanja, te 20km trke biciklima.
Sprint triatlon kup „Kulin ban“ ujedno je i državno prvenstvo u ovoj disciplini.
Članovi Planinarskog društva „Vučji zub“ u proteklih nekoliko godina na skoro svim trejl trkama, triatlon i sličnim takmičenjima kako u zemlji tako i u regionu ostvaruju zapažene nastupe, a nerijetko i rezultate.


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.