Милош Бодирога и Марко Паовица, чланови Планинарског друштва „Вучји зуб“ из Требиња учествовали су протеклог викенда, по други пут на Спринт триатлон купу ‘Kулин Бан’ на Борачком језеру, које је уједно било и државно првенство.
Милош је заузео 10. мјесто у укупном пласману, док је у својој категорији заузео високо друго мјесто.
“Ја сам своје вријеме побољшао за великих 10 минута у односу на прошлу годину и био 20. Стаза је једна од најтежих јер бициклистички сегмент има око 470 метара успона и ове године је на сегменту била константна киша са грмљавином, што нас није спријечило да међу стотињак учесника побољшамо резултате“ каже Марко Паовица дугогодишњи и већ награђивани рекреативац и члан Планинарског друштва „Вучји зуб“ из Требиња.
Овогодишњи триатлон куп на Борачком језеру имао је међународни карактер такмичења, у оквиру ког је стаза трчања у дужини од 5 километара веома захтјевног и валовитог карактера. а укључује и 750м пливања, те 20км трке бициклима.
Спринт триатлон куп „Kулин бан“ уједно је и државно првенство у овој дисциплини.
Чланови Планинарског друштва „Вучји зуб“ у протеклих неколико година на скоро свим трејл тркама, триатлон и сличним такмичењима како у земљи тако и у региону остварују запажене наступе, а неријетко и резултате.


0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.