PD  „Vučji zub“ u 2022. godini  bilježi do sada najveći broj članova. Broj plaćenih članarina je 120 što je pomak u odnosu na prošlu rekordnu godinu kada smo imali 106 članova.

Kako postati član i koji su benefiti članstva?

Član može postati svako ko popuni pristupnicu i plati članarinu za tekuću godinu. Kontaktirajte nas (065753896 – Igor Škero ili 065498636 – Danko Karić)  da vam dostavimo pristupnicu. Na sajtu društva možete pronaći prava i obaveze članova. Članarina je na godišnjem nivou, a iznosi 30KM za punoljetne i 20KM za maloljetne osobe. Nakon naše tradicionalne akcije „Uspon na Vučji zub i vrhove Orjena“ koju organizujemo početkom oktobra, nove članarine se računaju za narednu godinu.

Važno je napomenuti da sa karticom Planinarskog saveza Republike Srpske imate popuste u Inter Sport prodavnicama 20 odsto na proizvode koji nisu sniženi,  a u Juventa prodavnicama na iste važi popust od 15 i 7 odsto dobijate i na već snižene proizvode. Takođe, imate popuste u prodavnici Akva Balkan i Alpina. Pored ovog,  članovi duštva imaju popuste na noćenje u svim planinarskim domovima.

Nemjerljiv je benefit i činjenica da u svim akcijama u kojim učestvujete ne plaćate vodiče, a mnogi naši članovi su obišli neka od najljepših mjesta ovog dijela Evrope i šire gdje vjerovatno nikada ne bi bili da se nisu pridružili našem društvu.

Pored redovnih akcija planinarenja, društvo organizuje i brojne radne akcije. Svaki član društva bi trebao zabilježiti barem nekoliko radnih akcija u godini. Da li je to učestvovanje u izgradnji planinarskog doma, postavljanju planinarskih putokaza, markiranju staza, skupljanju smeća ili pomoći u organizaciji manifestacija koje organizujemo, njima je na volju. Za sada nam, na našu sreću i veliko zadovoljstvo, nikada nije falilo dobrovoljaca 🙂

Nećemo nabrajati razloge koliko je planinarenje i sve što ide uz to, dobro za vaše zdravlje.

Mi širimo samo pozitivnu energiju i ljubav prema prirodi i planini.

Takođe, Planinarski dom na Ublima, postaće i Vaša kuća na divnoj planini Orjen.

Probajte, proširite vidike…


0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.