ПД  „Вучји зуб“ у 2022. години  биљежи дo сада највећи број чланова. Број плаћених чланарина је 120 што је помак у односу на прошлу рекордну годину када смо имали 106 чланова.

Како постати члан и који су бенефити чланства?

Члан може постати свако ко попуни приступницу и плати чланарину за текућу годину. Контактирајте нас (065753896 – Игор Шкеро или 065498636 – Данко Карић)  да вам доставимо приступницу. На сајту друштва можете пронаћи права и обавезе чланова. Чланарина је на годишњем нивоу, а износи 30КМ за пунољетне и 20КМ за малољетне особе. Након наше традиционалне акције „Успон на Вучји зуб и врхове Орјена“ коју организујемо почетком октобра, нове чланарине се рачунају за наредну годину.

Важно је напоменути да са картицом Планинарског савеза Републике Српске имате попусте у Интер Спорт продавницама 20 одсто на производе који нису снижени,  а у Јувента продавницама на исте важи попуст од 15 и 7 одсто добијате и на већ снижене производе. Такође, имате попусте у продавници Аква Балкан и Алпина. Поред овог,  чланови душтва имају попусте на ноћење у свим планинарским домовима.

Немјерљив је бенефит и чињеница да у свим акцијама у којим учествујете не плаћате водиче, а многи наши чланови су обишли нека од најљепших мјеста овог дијела Европе и шире гдје вјероватно никада не би били да се нису придружили нашем друштву.

Поред редовних акција планинарења, друштво организује и бројне радне акције. Сваки члан друштва би требао забиљежити барем неколико радних акција у години. Да ли је то учествовање у изградњи планинарског дома, постављању планинарских путоказа, маркирању стаза, скупљању смећа или помоћи у организацији манифестација које организујемо, њима је на вољу. За сада нам, на нашу срећу и велико задовољство, никада није фалило добровољаца 🙂

Нећемо набрајати разлоге колико је планинарење и све што иде уз то, добро за ваше здравље.

Ми ширимо само позитивну енергију и љубав према природи и планини.

Такође, Планинарски дом на Ублима, постаће и Ваша кућа на дивној планини Орјен.

Пробајте, проширите видике…

Категорије: Обавјештења

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.