Протекле недjеље чланови бициклистичке секције ПД „Вучји зуб“ почели су са већим групним вожњама и тиме отпочели са реализацијом планираних бициклистичких тура за ову годину. Вожена је брдска и веома тешка, али живописна дионица: Требиње-Требињска брда-Љубиње-Кртиње-Планина Видуша-Морче-Брова-Моско-Требиње. Дужина туре која се креће углавном макадамским и некатегорисаним путевима је 94 километра, али са укупним успоном од скоро 2000 метара. Управо су ове релације планиране за будуће брдске бициклистичке стазе у  туристичкој понуди Требиња.

Мада су чланови бициклистичке секције од почетка године одвезли низ краћих и дужих тура од којих су неке биле и преко 200 километара, као и сваке године и ове ће се одвести једна вишедневна вожња, овог пута највјероватније од Требиња до Опленца у Србији и назад.

Такође, у овој секцији недавно су из самосталног буџета купили и намјенски израђену приколицу за превоз већег броја бицикла, а за коју је издвојено 2.000 КМ.

Уједно, овом приликом наше суграђане и све љубитеље бициклизма напомињемо да је за 18. јун планирана традиционална шеста бициклистичка трка „За сирац сира“.
ДА СМО ЗДРАВО!

Категорије: Обавјештења

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.