Планинарско друштво „Вучји зуб“ обавјештава своје чланове да ће у недјељу 19. јулa у 12 часова, бити уприличено отварање приземног (услужног) дијела планинарског дома „Убла“. Иако је првобитно планирано да се позову сви који су до сада помогли обнову и изградњу дома, то за сада због пандемије вируса корона и актуелних препорука нажалост нисмо у могућности.

Стога ће симболичном отварању присуствовати ужи круг чланова друштва, док су за наредне викенде планиране појединачне посјете свих оних које желимо да угостимо.

Истовремено обавјештавамо јавност и све љубитеље природе и излетишта Убла, да ће планинарски дом бити отворен у дане викенда, када ће моћи са својом дјецом или пријатељима да уживају уз кафу или чај у тишини нетакнуте природе, подно планине Орјен.

Тренутно, планинарски дом располаже са тридесетак сједећих мјеста унутра и  на тераси испред, а у непосредној близини постоје и тоалети.

Трудићемо се да у наредном периоду оспособимо што више садржаја за дјецу у близини дома, а главни циљ нам је да што више дјеце и школараца вратимо природи…

ДА СМО ЗДРАВО!


viber_slika_2020-07-17_12-24-47.jpg
Категорије: Обавјештења

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.